1. Se vinde Teren+Case(doua)Se preteaza pentru Pensiune/Azil de Batrani/Locuinta,sau alte activitati

  ****De vanzare proprietate cu suprafata de 5000m2 in Comuna Tomsani sat Folestii de Jos.Proprietatea se afla la strada principala cu o deschidere de 40 metri.Dupa cum se observa in poze,pe teren sunt construite 2 cladiri:

  – Cladirea 1,cu o suprafata de 200m2 pe 2 nivele.Este compusa :5 camerebucatarie de 35m2o sala de 50m2plus camera centralei termice.

  ****Toate camerele sunt mobilate si au baie proprie.Bucataria este perfect utilata si mobilata.Incalzirea se face prin centrala pe lemne/paleti. Este montat si un boiler de 200L pentru apa calda.Gemuri si usi termopan.Constructia finalizata in anul 2019.

  – Cladirea 2,cu o suprafata de 100m2 pe un singur nivel.Este compusa din 3 camere plus o bucatarie.Constructia finalizata in anul 2019.

  ****Cele doua case, au fosa septica(montata in anul 2019) si sunt acoperite cu tabla.Peste strada se afla o gradina de 700m2 unde se pot cultiva legume sau poate fi folosita pentru alte activitati.

  ****Pentru depozitare se gaseste si o magazie de aproximativ 30mpl2(construita pe placa de beton).

  ****Special pentru caini se gaseste o curte separata si imprejmuita cu gard de plasa, o placa de beton unde sunt amplasate 6 custi.

  ****De asemeni la pachet mai sunt 5 parcele(teren arabil si livezi) in suprafete variind intre 700 si si 2500mp, parcele care se gasesc in apropierea localitatii.

  ****Locatia este limitrofă orasului Horezu(10km). Este o zona montana,linistita,departe de zgomotul orasului si cu foarte multe obiective turistice printre care: – Manastirea Bistrita- Manastirea Arnota- Izvorul “La Pretorian”- Muzeul Trovantilor(fascinantele “pietre vii” care cresc- Statiunea Montana Rânca- Parcul National Buila – Vanturarita- Pastravaria Romani- Manastirea Hurezi- Manastirea Polovragi- Pestera Liliecilor- Piramidele de la Slatioara

  Peste strada de locatie la 20de metri se afla raul Bistrita.

  Pentru mai multe informatii contactati-ma