Arboristica.ro va ajuta sa rezolvati problemele pe care le aveti cu arborii si pomii fructiferi prin servicii de toaletare, ingrijire, elagaj de crengi uscate si varfuri rupte. Ne deplasam oriunde in Romania !

Motto-ul nostru: Curatam, pregatim si aerisim coroana arborilor prin elagaj (toaletare) pentru a-i mentine sanatosi, rezistenti la conditii speciale de vreme (furtuni, ninsori abundente, vant) si corespunzatori nevoilor dumneavoastra (eliberarea de deasupra cladirilor, descongestionarea firelor electrice, etc) arborii dumneavoastra mentinandu-se sanatosi !

Taierile efectuate, fara cunostinte specifice in domeniu, pot transforma arborii SANATOSI in arbori PERICULOSI! – de aceea va recomandam sa angajati doar profesionisti !

Serviciile noastre:

Servicii toaletare in verde -> executam toaletari in verde pentru anumite specii care sunt rezistente la acest tip de toaletare si nu risca imbolnavire sau uscare;

Servicii toaletare in uscat -> Noiembrie – Aprilie , in functie de an, ca arborii sa fie in perioada non vegetativa; 

Toaletarea si curatarea de crengi uscate -> puteti opta pentru acest serviciu, pe intreg parcursul anului, fara a pune in pericol sanatatea arborelui/pomului dumneavoastra. De asemenea curatam si remediem cioate rupte, aschiate pentru a grabi inchiderea ranilor astfel, minimalizandu-se riscul de degradare si uscare;

Ridicare de coronament ->  toaletarea coroanei arborelui pentru ridicarea coronamentului se efectueaza, in general, pentru: a oferi lumina, pentru a facilita trecerea persoanelor, masinilor, utilajelor,etc.

Micsorare de coronament -> scurtarea arborelui de la varf prin corectii in coroana. Nu recomandam aceste tipuri de corectii insa, in cazuri extreme, trebuiesc realizate datorita firelor de inalta tensiune si a altor probleme. Atentie sporita!

Pentru extragerea de craci peste cladiri, fire de inalta tensiune sau fire de curent de joasa tensiune, folosim tehnici de alpinism specializat pe lucrul cu arborii – echipa noastra poate executa lucrari fara daune, in conditii aparent imposibile. Lucram in locuri putin sau foarte greu accesibile, deasupra zonelor unde se pot provoca pagube costisitoare (acoperisuri, garduri, parcuri, restaurante, hoteluri, parcari, magazine, piete si alte zone populate).

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati.