Sistemul de cântărire statica pentru camioane construcție mixtă (structură metalică + cale de rulare din beton), corespunde cerințelor Directivei 2009/23/CE transpusă de HG 617/2003 privind introducerea pe piață și punerea în funcțiune a aparatelor de cântărit cu funcționare neautomată.

Sistemul de cântărire construcție mixtă (structură metalică + cale de rulare din beton) pentru camioane este compus din:

1. Platforma tip cuvă metalică cu armătură din fier- beton și cofraj inferior din tablă

2. Celule de cântărire

3. Cutie de conexiuni

4. Cablu indicator de greutate

5. Indicator de greutate

6. PC+ imprimantă la cerere

7. Software cântărire la cerere

Platforma metalică se sprijină pe celulele de cântărire. Celulele de cântărire se conectează în cutie de conexiuni, care insumează semnalul de la acestea și îl transmite printr-un cablu special la indicatorul de greutate. Indicatorul de greutate afișează greutatea și prin intermediul unei interfețe de comunicație (interfața serială în general) este conectat la un PC ce are instalat software de cântărire. Prin intermediul unei imprimante este tipărit tichetul de cântar.Platformă de cântărire este compusa din beton și structură metalică cu diverse dimensiuni, fiind posibilă realizarea oricărei lungimi de cântar între 8 m si 24 m.

Pentru detalii referitoare la ofertă, nu ezitați să ne contactați.