Containere modulare

-Usi metalice si ferestre din PVC, termoizolante cu geam termopan.-Instalatie electrica: tablou electric cu sigurante automate, priza impamantare-Intrerupatoare, prize standard-Podea OSB exterior de 18 mm-Acoperite cu structura metalica profilata prevazuta cu canal pentru scurgere-Pereti din panouri sandwich cu grosime de 60mm-Structura metalica profilata cu grosimi intre 3 si 12 mmHale metalice-Profesionalism

– Personalul nostru are o experienta de peste 10 ani in domeniul halelor metalice.-Dedicati 100% clientilor nostri – Implicarea si dedicarea noastra transforma relatiile cu clientii nostri pe parcursul evolutiei constructiei,de la simplu parteneriat de afaceri la prietenie

.-Calitate exceptionala a executiei si materialelor – Intotdeauna oferim solutii cu cel mai bun raport calitate/pret.-Hale metalice din oțel cu un raport bun calitate/preț. Adecvate oricărei linii de producție sau de procesare, combinate sau nu cu spațiu pentru birouri. Cu deschidere utilă de până la 60 m, diverse înălțimi și lungime nelimitată.

-Hale din oțel prefabricate ce se pot personaliza conform cerințelor dvs.: copertine, uși secționale, suport pod rulant, mezanine. Montate într-un mod rapid și sigur, folosind produsele și soluțiile unice Frisomat.

-Firma noastra vă poate construi hala industrială în orice colț al țării, cât și pe plan internațional.Livrare rapida si montaj asiguratProiectare care răspunde cerințelor specifice, adaptată afacerii și proceselor dvs. de lucru.

Calitate superioara in toata gama de produse.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a solicita o oferta mai avantajoasa decat a concurentilor de pe piata!

E-mail:george_metale@yahoo.ro

Telefon:0746620253-George

Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul de mai jos:

Site: www.containere-ieftine.ro.