Buna ziua,

Vă contactăm de la ACORN COMMERCIAL LOANS LIMITED. Suntem compania financiară lider pentru 2021 și avem sediul în Anglia, Regatul Unit. Avem un portofoliu de credit/Finanță (până la 500 de milioane de lire sterline) și oferim finanțare pentru Start – Up, Expansiunea afacerii, Finanțarea proiectelor tehnologice, Finanțarea imobiliară, Finanțarea auto, Finanțarea proiectelor de construcții și altele asemenea.

Avem, de asemenea, deschidere pentru parteneriat în cadrul programelor noastre de broker și oferim un comision de 35% pentru toate proiectele aprobate înaintate firmei noastre. Încurajăm consultanții financiari cu clienți care au nevoie de finanțare să ne contacteze pentru o afacere de parteneriat. Dacă doriți să vă asociați sau să aplicați pentru finanțare/finanțare, vă rugăm să răspundeți la acest e-mail, agentul nostru vă va contacta imediat. Dacă cunoașteți și pe cineva sau o companie care ar dori să se asocieze cu noi sau care are nevoie de finanțare, vă rugăm să trimiteți acest e-mail și către acesta.

La acest e-mail este atașat pașaportul meu în scopul identificării și, de asemenea, o copie a înregistrărilor mele FCA (Financial Conduct Authority). Trebuie să ne contactați pentru documente suplimentare.

Salutări calde

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații: acorncommloanslimited@gmail.com

Număr de contact / Whatsapp: +44 745 127 8508Site: https://www.acorncommloanslimited.com