Locuinta de Tip “C1”, P+1E+M, Su=110mp, Sc=138,55mp, Scurte=130.55mp. Toate utilitatile.Echipa de ingineri tineri, proiectam, construim si vindem, un ansamblu de 3 Locuinte amplasate in Comuna Berceni, in imediata apropiere a bulevardului principal (B-dul 1 Mai), bulevard care te va conduce vreme de 7 minute de mers cu masina, la statia de metrou BERCENI.

Casele sunt realizate cu o echipa de profesioniesti bine pregatita in domeniul constructiilor si cu o experienta care te va duce cu gandul la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea executiei si a materialelor.Locuintele cochete sunt alcatuite din Parter, Etaj si Mansarda locuibila.

La Parter vei gasi un living, o baie si o bucatarie iar scara interioara te va conduce catre Etajul 1, acolo unde vei gasi doua dormitoare si o baie.

Deasemenea, continuand drumul pe scara, vei ajunge la mansarda locuibila a cladirii acolo unde vei fi intampinat de un spatiu generos, necompartimentat, spatiu pe care iti propunem sa il folosesti ca un loc de relaxare.

Locuintele se vor preda la cheie, cu finisaje superioare, aparate de aer conditionat, centrala termica, amenajari in curte, porti electrice, toate utilitatile.

Pret 450.000 lei cu TVA inculs pentru fiecare locuinta.