Vrei mai multă libertate și flexibilitate? Vrei mai mult timp să te bucuri de viața ta? Lucrează fără șefi și fără program fix!

Din confortul propriei case poți câștiga în medie 300 € pe săptămână! Doar prin trimiterea de mesaje text altor persoane.

Avantajele de a lucra ca operator de chat

Nimeni la care să te raportezi

Fii propriul tău șef și lucrează oricând dorești. Bucură-te de libertate și independență și de controlul propriului timp.

Lucrează de oriunde

Conectează-te și începe să lucrezi de pe canapea, cafeneaua preferată sau din mers. Nu contează dacă Locuiești în România sau în străinătate.

Te plătim săptămânal

Tu decizi cum ar trebui să arate salariul tău săptămânal. Ambiția și munca ta determină cât vei câștiga.

Muncă flexibilă

Depinde de tine cât de mult vrei să lucrezi. În calitate de freelancer, poți adapta volumul de muncă nevoilor tale.

Cum funcționează?

În calitate de operator de chat text, vei răspunde la mesaje ocazionale într-o rețea text bazată pe fantezie. Trebuie să poți vorbi cu clienții despre tot felul de subiecte. Ți se vor atribui diferite roluri, în funcție de ceea ce dorește clientul tău.

Unii dintre clienții noștri vor doar să vorbească cu cineva despre viața de zi cu zi, iar alții vor să interpretezi un personaj. Vei ajuta oamenii care sunt singuri și care caută să se conecteze prin mesaje.

Acesta este doar un chat bazat pe text, nu sunt implicate camere. Toate instruirile necesare vor fi oferite înainte de a începe.

Cerințe

Trebuie să vorbești fluent limba română

Deoarece vei scrie vorbitorilor nativi de limbă română, trebuie să știi să scrii fluent în limba română. Vom face un test de bază pentru a verifica nivelul de limba română ca parte a procesului de aplicare.

Trebuie să ai cel puțin 18 ani

Nu acceptăm minorii să lucreze pe platforma de chat. Ca parte a procesului de înscriere, ți se va solicita să îți dovedești vârsta.

Ai nevoie de un PC sau laptop.

Pentru a fi un operator de chat eficient, trebuie să ai acces la un laptop de la care să lucrezi. Dispozitivul poate fi foarte simplu și nu este nevoie să aibă o cameră.

Ai nevoie de o conexiune de internet stabilă

Toată munca se face online prin intermediul internetului. Cu cât conexiunea la internet este mai stabilă, cu atât experiența ta ca operator de chat va fi mai bună.

Nu ai nevoie de experiență prealabilă

Te vom învăța tot ce trebuie să știi, iar echipa noastră de asistență este disponibilă 24/7 în timp ce lucrezi. NU îți vom cere CV-ul în procesul de aplicare.

Ai nevoie de o carte de identitate personală actualizată.

O parte importantă a procesului de aplicare este verificarea ID-ului.