Vented monteaza:

– placari ventilate cu alucobond

– fatade ventilate cu orice tip de finisaj (HPL, Equitone etc)

– fatade cladiri din profile aluminiu cu rupere termica tip cortina

– cu sticla duplex- balustrade securizate

– uși armonice

– uși glisante

– uși din sticla- armonice din sticla

– pereti despărțitori din sticlă securizată

si multe alte produse similare.

Lucram deja la nivelul intregii tari atat in proiecte rezidentiale cat si in proiecte nerezidentiale, indeosebi in retail.

Avem echipe dedicate pentru fiecare tip de lucrare in parte dar si project manager pentru procesele ce nu tin de santier.

Fatada ventilata: Fațadele ventilate combină avantajele estetice ale pereților îmbrăcați cu beneficiile tehnice ale celor mai moderne tehnologii.

Avantajele fațadei ventilate:

* reduce consumul de energie necesar climatizării interioare prin eliminarea supraîncălzirii  sau răcirii excesive a pereților

* împiedică formarea mucegaiului sau a condensului prin asigurarea circulației continue a aerului

* protejează împotriva focului, materialele fiind tratate ignifug

* reduce semnificativ impactul fonic Costurile de proiectare depind de tipul de material folosit și se suplimentează în funcție de cadrul de suport necesar sau de gradul de afectare al fundației. Însă chiar dacă prețurile pentru execuția acestor fațade ventilate este, de regulă, mai mare comparativ cu fațadele clasice, beneficiile pe care le oferă sunt incomparabile cu cele oferite de fațadele obișnuite.Indiferent de materialul sau materialele pe care le alegeți va fi necesar un proiect distinct, conceput pentru a integra în siguranță fiecare tip de material, securitatea având întotdeauna prioritate.

Sticla securizataCompartimentările din sticlă sunt o soluție modernă pentru separarea spațiilor în interiorul clădirilor. Acestea sunt realizate din panouri de sticlă fixate între cadre metalice sau din profiluri de aluminiu, care pot fi utilizate atât în clădiri de birouri, cât și în alte tipuri de clădiri.

Vezi mai multe pe

www.vented.ro

hello@vented.ro

+40 729 743 719