Vand filtre de apa profesionale M4 multistadice (4 stadii de filtrare) rod a 10 (zece) ani de cercetare a Dr. in biologie, Prof. in imunologie si imunochimie IOAN DOROBANTU.

Filtru de apa M4 este un produs de top la nivel mondial, fiind distins pentru eficienta sa extrema microbiologica cu 3 medalii de aur la cele mai prestigioase saloane internationale de inventii: Eureka – Bruxelles, Geneva, WIPO – Budapesta, precum si cu alte zeci de diplome de excelenta.

Filtru apa M4 retine (Analize efectuate de Institutul Cantacuzino si Larex):- bacterii in procent de peste 99,99% (holera 100%, antrax 100%, salmonella & E.coli 99.9999%, etc.);- eficienta de 100% pentru toti parazitii, chistii, oochistii si oua;- substante organice: hidrocarburi aromatice si clorurate, fenoli, benzen, pesticide, clor, etc.- metale toxice: plumb, aluminiu, arseniu, cadmiu, cupru, etc.- distruge virusurile.

Filtrul lasa sa treaca substantele minerale folositoare organismului: Sodiu, Potasiu, Calciu si Magneziu.

Elementul filtrant este lavabil, se spala cand nu mai are debitul dorit. Obtineti singuri la domiciliu apa plata la 0,12 lei litru!

Transport gratuit in toata tara.