Draga doamna / domnule,

Vă urăm bun venit la Vision Money Ltd, biroul de familie englez al bancherilor și companiilor petroliere care oferă servicii financiare și vinde produse conexe de diferite tipuri, cum ar fi împrumuturi, investiții sau achiziții. Vision Money Ltd este o companie financiară operațională bine stabilită în Marea Britanie, care operează și la nivel internațional din Anglia.

Vă contactăm pentru a afla dacă există posibilitatea de a începe o relație de afaceri, având în vedere perspectiva avantajului pentru cei care primesc propunerea: de fapt, serviciile noastre financiare internaționale și produsele conexe, unice și de avangardă și mai puțin costisitoare decât sectorul bancar.

De asemenea, încurajăm consilierii financiari/consultanții cu portofoliu de clienți care au nevoie de finanțare să ne contacteze, suntem dispuși să vă finanțăm clienții. Acest consilier/consultant financiar va fi recompensat cu un comision calculat cu dobânda/castigul realizat din finantarea clientilor sai.

Pentru referințe, compania noastră este înregistrată la FCA sub numărul 595279 (Benjamin Leach – Președinte) și, de asemenea, înregistrată la UK Company House sub numărul 07197414.

Dacă sunteți interesat de această scrisoare, vă rugăm să nu ezitați să ne scrieți sau să faceți o programare contactându-ne, unde reprezentantul nostru se va ocupa de explicarea și testarea completă a potențialului serviciilor noastre de produse financiare.

Vă mulțumim chiar acum și vă salutăm cu drag.

Dr. Benjamin LeachVision Money Ltd / Președinte

Cornwall, TR1 2XNT, REGATUL UNIT

Număr de contact: +447418347399

E-mail: visionmoneyltd@outlook.com

Site: www.visionmoneyltd.com

Numar firma 07197414

Număr FCA: 595279