Gelul de albire a smalțului dinților „AVRORATEGEL” este o dezvoltare rusească unică. Produsul este destinat albirii dinților, atât acasă, cât și în clinicile dentare. Perfect pentru cei care doresc să albească dinții acoperiți cu placă de la consumul de cafea, tutun, vin, ceai.

Matricea de gel conține molecule active de oxigen care posedăacțiune luminoasă și bactericidă, iar formula selectată unic vă permite să vă faceți dinții cu 2-4 tonuri mai ușori după prima procedură.

Gelul este stors din tub într-un volum de 2-3 grame, aplicat uniform pe suprafața interioară a aparatului bucal cu o spatulă sterilă de unică folosință, după care aparatul bucal cu gelul este plasat în cavitatea bucală și un flux de lumină UV este direcționat în cavitatea orală a pacientului. În cazul unui pacient care folosește acasă un aparat de gură cu LED-uri amplasate în acesta și trei tipuri de adaptoare pentru conexiune și surse de alimentare (Smartphone pe Android sau iOS, încărcătoare de telefon, încărcătoare portabile și conexiune USB la computer).

Gelul diferă semnificativ de analogii importați datorită timpului de expunere mai scurt – o procedură durează de la 10 la 20 de minute, maxim 40 de minute în cazul tutunului puternic, cafelei, înfloririi de ceai.