Vă invit să citiți și să comandați broșura „Biserica – Trupul lui Hristos” cu previzualizări disponibile în imaginile anunțului.

Broșura tratează perspectiva Bibliei asupra Bisericii, care este Trupul lui Hristos, școala de ucenici, de o importanță vitală pentru cei ce-L caută pe Dumnezeu și doresc să ajungă la asemănarea cu El și la mântuirea sufletului.

Dacă doriți să o primiți acasă gratuit în format fizic, puteți să scrieți un mesaj cu numele, adresa si numarul dumneavoastră de telefon, iar ea vă va fi trimisă gratuit acasă prin poștă.

Broșura se distribuie gratuit și poate fi citită și online în format .pdf pe www.cuvantcurat.ro

Dacă sunteți interesați și de alte broșuri pe teme Biblice, puteți verifica celelalte postări de pe profil.

Descriere broșură

Pentru foarte mulți dintre noi, Biserica din care facem parte nu mai are menirea dată de Dumnezeu.

Pentru mulți, Biserica e doar un loc de găsire a liniștii sufletești care este pierdută în timpul săptămânii datorată stilului aglomerat de viață.Am fost învățați să credem că ceea ce este numită generic Biserica, este locul unde se strâng oameni cu preocupări religioase comune.

Este un loc unde se cântă, se roagă, se ascultă o predică, și se mai socializează puțin după terminarea programului și apoi pleacă fiecare la preocupările și interesele personale.O parte foarte restrânsă dintre membri au slujba de a realiza acest program.

Marea majoritate a membrilor sunt în situația de a fi spectatori la aceste programe religioase, slujba lor constând în prezența/statul în bancă și participarea cu o anumită sumă de bani pentru nevoile adunării.În cadrul acestor adunări, membrul de rând este un simplu consumator, nu are în sarcina lui nimic de făcut, participarea la adunare fiind singura lui sarcină.

Realitatea ne arată că destul de mulți membri nici nu prea vin la aceste programe, clădirile fiind destul de goale la anumite servicii de închinare.

În multe cazuri membrii acestora se cunosc doar din vedere.Poate până azi nu ai avut, dealtfel ca mulți alții nici o implicare în Biserica unde ești membru și nu te-ai gândit că fiecare mădular este pus de Dumnezeu în trup ca să fie de folos celorlalte mădulare. (Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora.1 Corinteni 12:7)

Probabil, ți s-a părut că ține de normalitate ca în Biserică să fie implicați doar un grup restrâns de frați. Poate, ți se pare natural ca în adunare să fie mulți care nu participă la întruniri cu lunile sau cu anii și totuși să rămână pe lista de membri.Pentru a nu fi înșelați, azi mai mult ca oricând se impune să cercetăm cu atenție ceea ce ne spune Cuvântul lui Dumnezeu despre locul pe care trebuie să-l avem în Biserica lui Hristos.

www.aflaadevarul.ro

www.cuvantcurat.ro