Megahost.ro este un furnizor care oferă servicii de găzduire ieftină web la prețuri accesibile cu valabilitatea site-ului garantată, lățime de bandă și trafic nelimitat, nume de domeniu personalizat și multe altele!

Misiunea noastră este de a vă oferi o soluție de găzduire website profesionistă, accesibilă și de calitate superioară. Suntem o companie cu experiență și de încredere care oferă servicii de găzduire din 2005 pentru toate tipurile de clienți din întregul teritoriu Românesc, inclusiv persoane fizice, companii și organizații. Scopul nostru este de a vă oferi cele mai bune servicii posibile la un preț avantajos.

Spre exemplu, la abia 3.75 € pe lună puteți avea parte de 5 GB spațiu alocat pe SSD, un nivel garantat de resurse CPU și RAM, 2 domenii care duc spre site-ul dvs. și până la 200 de emailuri pe oră! În plus, puteți avea un număr nelimitat de conturi de poștă electronică.

Dacă doriți să aflați mai mult, sunați-ne la +40 733 377 977 în zilele de lucru și vă veți convinge că serviciile noastre sunt incredibile!

https://megahost.ro/