Afacerea ta pe Internet are nevoie de mai multe resurse și posibilități de administrare? Ai consultat toate ofertele de hosting, dar nu ai găsit opțiunea potrivită? Atunci e momentul potrivit să alegi MegaHost, unde vei găsi cele mai avantajoase oferte de găzduire VPS ieftin, din România. Doar așa vei avea posibilitatea să configurezi parametrii serverului în funcție de nevoile proprii și chiar să instalezi aplicații sau sistemul de operare dorit.

Selectează unul dintre tarifele dorite și bucură-te de noi performanțe. Pentru doar 15 Euro, lunar, la MegaHost ai parte de trafic necontorizat, uptime garantat 99.9%, Root Acces, 30 GB spațiu de stocare, memorie RAM 512 MB și două adrese de IP. Este greu de crezut? Aceasta nu este tot, pentru o taxă suplimentară de încă 15 Euro, poți controla serverul virtual cu ajutorul celui mai comod panou din lume, de la cPanel, a căror servicii suntem reprezentanți oficiali.

Depășește limitele de administrare a site-ului cu servicii de găzduire web de la MegaHost. Află mai multe detalii și informații la numărul de telefon  +40 733 377 97 sau scrie-ne un e-mail de pe pagina cu contacte a site-ului nostru.

https://megahost.ro/vps-hosting.php