Se vinde concentrator de oxigen si nebulizator portabil cu functionare continua si ajustare a debitului de oxigen (1-7L) pentru tratament the oxigenoterapie sau medicatie. Poate fi folosit in diverse incapari fie la domiciliu, la birou, sau in masina (prin invertor de tensiune auto care se achizitioneaza separat).

Aparatul a fost cumparat nou in Noiembrie 2021 si a fost folosit doar 2 zile. Se afla in stare perfecta de functionare; fara defecte. Este usor de folosit si transportat avand un afisaj digital cu o interfata intuitiva si o greutate redusa.Se preda la cutie: concentratorul de oxigen, cablul de alimentare, telecomanda, canula nazala, masca oxigen, certificatul CE. Are capacitatea de a regla concentratia de oxigen si este echipat cu functia de ionizare a aerului cu sarcini negative si cu un cronometru.

Puteti suna la urmatoarele numere: zero234 – trei48-doi76 sau zero722 – opt05 – noua96 intre intervalul orar 10:00 si 19:00.Fiind un aparat sensibil, nu este indicat transportul prin curierat. Se recomanda ridicarea personala a aparatului.

Detalii tehnice:

Puritate oxigen 93 +/-3%

Tehnologie germana de absorbtie prin presiune (PSA)

Debit de oxigen: ajustabil intre 1 si 7 l / min

Presiune de iesire: 100 k

PaIonizare aer: 6 milioane / cm3

Interval de lucru: de la +5 la +35 oC / la 80% RH

Nivel de zgomot: 45 dB (A)

Functii: ionizare / cronometru / alarma / confirmari vocale/afisarea timpului de lucru

Control: panou de control / telecomanda

*tampon anti vibratii

*sita moleculara pentru purificarea oxigenului

*dimensiuni: latime: 47 cm | adancime: 26 cm | inaltime: 43 cm

*greutate: 5,5 kg | culoare: alb/negru

*Conectivitate 220V | Putere 320W