Suntem o echipa tânără care activează în mediul online de mai bine de 5 ani, care a crescut și evoluat odată cu internetul încă de la primele tehnologii. Ne mândrim cu faptul că procesul nostru este unul simplu, transparent și orientat către client. Transformăm prezența dumneavoastră online în ceva memorabil și care vinde.

Angajament

Angajamentul nostru fata de standardele de calitate si de inaltele pretentii ale clientilor nostri ne fac sa evoluam din ce in ce mai mult. Abordarea angajatilor Pixelfy in cazul fiecarui client este aceeasi : solutii creative si eficiente pentru serviciile contractate iar clientul sa fie extreme de multumit de serviciile prestate de catre Pixelfy.

Gestionam o gama larga de clienti din toata Romania. Suntem adeptii publicitatii si marketingului facute in mod eficient pentru business-ul dvs., motiv pentru care beneficiati de cea mai buna consultanta in optimizarea solutiilor si costurilor proiectului. Scopul nostru principal este de a avea servicii calitative la preturi normale.