In atelierele Paturicafermecata.ro se confectioneaza o gama variata de paturici, o gama care aduce o stare de bine si un comfort optim micutului tau.

Paturica Fermecata” este realizată manual dintr-o combinatie de bumbac 100% pe o parte și minky pufos pe cealalta, 2 materiale perfecte si sigure pentru pielea bebelușilor. Materialele folosite sunt  certificate OEKO-TEX de cea mai buna calitate, atat bumbacul cat si minky-ul pufos facand parte din categoria tesaturilor recomandate la realizarea articolelor pentru bebelusi.

Paturica se poate realiza in urmatoarele variante: –  o paturica model clasic, cu o parte bumbac si o parte plusata, medie spre subtire, ideala in interior si exterior in sezonul cald spre rece( grosimea acesteia este de 0.5 cm).- o paturica groasa nedetasabila, cu o parte bumbac si o parte plusata, la care am adaugat un strat termic in interior, grozava pentru sezonul rece ( grosimea acesteia este de  1.5- 2 cm).- o paturica groasa detasabila – este paturica model clasic, cu fermoar in partea de jos si pilota detasabila in interior- te poti bucura astfel de un produs all season. 🙂   Paturica este 100% personalizabila, astfel ca poti avea numele micutului tau fie pe plus, fie pe partea cu bumbac . Personalizarea numelui este CADOUL nostru.

Pentru Mai multe deatalii nu ezitati sa ne contactati, fie pe site-ul :  https://www.paturicafermecata.ro/

fie pe pagina noastra de  facebook https://www.facebook.com/paturicafermecata/

Va asteptam cu drag !

Echipa Paturica Fermecata 🙂