Realizare site web

Fie ca aveți nevoie de un web site de prezentare sau un magazin online complex, va punem la dispoziție experiența noastră de aproape 10 ani în domeniu. Cel mai important lucru învățat de a lungul timpului este că fiecare site web este unic pentru fiecare client în funcție de nevoile acestuia.

Creare site cu un design modern

Folosim numai tehnologie moderna și teme 100% profesionale. Acest lucru vă oferă o garanție ca sursele paginilor sunt securizate și compatibile cu orice navigator. Analizăm în detaliu fiecare element care trebuie sa fie prezent pe web site-ul dumneavoastră pentru un rezultat cât mai satisfăcător.

Optimizare SEO

Fiecare web site realizat de noi are paginile optimizate pentru motoarele de căutare, însa pentru a avea rezultatele așteptate de client, analizăm împreuna cuvintele cheie dorite și volumul de căutări pe nișa dumneavoastră pentru a realiza o campanie cât mai eficientă de promovare.

Creare site web Responsive

Începând cu anul 2013 fiecare proiect realizat de noi este responsive design. Ce înseamnă asta? Se poate adapta la orice platforma mobilă care folosește un sistem de operare pentru telefoane mobile și tablete, Android, IOS sau Windows 10. Acest element este unul din cele mai importante pentru un site web profesional

De asemenea, pe tot parcursul acestor ani, am creat web site-uri atat pentru firme din afara tarii, cat si site-uri in limba romana (pentru scoli/gradinite, magazine, afaceri etc)

Un scurt portofoliu:https://www.gradinitadreamland.ro/https://doublet.ro/https://9jachores.com/https://qtrade.io/

Pentru mai multe poze, detalii si pret, va rugam sa ne contactati in privat!