Comision chirias: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre spre inchiriere o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-un stilat apartament cu 3 camere, situat in vecinatatea Coresi Mall din Brasov, parte a distinsului complex Urban Residence.

Proprietatea se desfasoara intr-o configuratie decomandata pe 87 mp utili, avand, actualmente, urmatoarea compozitie: living cu bucatarie deschisa, un dormitor ce beneficiaza de dressing si baie en-suite prevazuta cu cada, cel de-al doilea dormitor si o baie prevazuta cu cabina de dus. Complementand aceasta oferta, regasim spatioasa terasa de 15 mp ce ofera o fermecatoare priveliste spre desfasurarea citadina a Brasovului si peisajul montan, precum si loc de parcare subteran si boxa pentru depozitare suplimentara.

Aflat la prima inchiriere, apartamentul a fost amenajat cu o atentie sporita la detaliu si ochi artistic, prezentand finisaje de calitate ce se impletesc cu un design interior elegant si functional. Electrocasnicele de calitate, ca masina de spalat, frigiderul, cuptorul ori plita, sunt incorporate armonios in mobilierul conceput la comanda, special pentru aceasta proprietate.

Localizarea excelenta si infrastructura locala ne vin in intampinare, punand la dispozitie acces facil la statii de transport in comun, Coresi Mall, supermarketuri, spatii verzi generoase, centru medical, institutii de invatamant, cladiri de birouri, benzinarie.

Consilieri dedicati acestei oferte:

domnul Marius Ramba

0728 832 020

si

doamna Ana Epure

0729 462 731

Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:www.ascendentimobiliare.ro