Efectuam transferuri auto private Business Class, cu masini/ autoturisme particulare, transport zilnic de persoane, curse taxi cu rezervare la cerere, plecari zilnice cu preluare de la adresa de domiciliu din Timisoara si transfer rapid la aeroport Budapesta, gara Keleti sau autogara Nepliget din Budapesta.

Efectuam servicii de transferuri VIP/ Business Class, Timisoara aeroport Budapesta, servicii V.I.P, servicii de transfer la aeroport pentru oameni de afaceri, servicii pentru firme/ companii multinationale, transferuri pentru societati comerciale, pentru business men/ business women, transferuri pentru reprezentanti externi, reprezentanti comerciali, directori, manageri, actionari etc.

– taxi Timisoara – Budapesta, servicii de transfer privat Business Class/ transport persoane/ pasageri de la Timisoara la aeroport Budapesta, gara Keleti sau autogara Nepliget, preluare de la adresa de domiciliu din Timisoara,

– transferuri auto cu masini private, curse de legatura la zboruri din aeroportul Budapesta

– transferuri/ transport de persoane in regim privat, cu autoturisme, curse/ legaturi cu masini mici/ autoturisme particulare de la Timisoara la aeroport Budapesta, gara Keleti sau autogara Nepliget

– legaturi, curse zilnice rapide in regim privat, plecari urgente/ rapide/ imediate din Timisoara spre/ la aeroport Budapesta, gara Keleti sau autogara Nepliget.

– shopping la Budapesta, cumparaturi  la Outlet Mall Budapesta,

Transferurile noastre de pasageri se adreseaza in primul rand oamenilor de afaceri si firmelor de top. Transferurile la aeroport Budapesta se realizeaza cu autoturisme, cu masini private, fapt care asigura un timp mult mai mic de transfer fata de variantele cu microbuz sau autobuz.

In cazul serviciilor noastre de Business Class nu impartiti autovehiculul cu alte persoane, nu veti calatori cu alte persoane in masina. Veti calatori doar dumneavoastra sau familia/ grupul dumneavoastra (maxim 4 pers). Autoturismul nu se va abate de la traseu pentru a prelua sau pentru a debarca alte persoane.

Drumul din Timisoara pana la aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, dureaza in jur de 3,5 ore. Pasagerii trebuie sa fie prezenti in aeroport cu minim 2 ore inainte de decolare. Ca urmare plecarile din Timsoara se fac, in general, cu 5-6 ore inainte de decolarea avionului dvs.

Avantajul transferurilor cu masina privata, cu autoturism la si de la aeroport Budapesta, este acela ca nu mai depindeti de nimeni altcineva, cum este in cazul transferurilor cu microbuz.  Nu mai trebuie sa asteptati dupa alti pasageri care au decolare sau aterizare la o ora diferita fata de cea pe care o aveti dvs si nu calatoriti cu alte persoane necunoscute.

Rezervarea unui transfer cu autoturism, cu masina privata inseamna ca masina va preia de la adresa din Timisoara doar pe dvs si va duce direct la aeroportul din Budapesta sau retur.

Tariful este de

130 EUR/ autoturism/ drum dus.

Orele de plecare nu sunt fixe, ci sunt in functie de solicitarea/ zborul dvs! In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa ne apelati sau sa completati formularul de mai jos!

Telefon si whatsapp: +40786032786