O carte pentru cei care vor sa-si faca un site pe cont propriu si nu au cunostinte de programare. Adica nu stiu nici HTML si nici PHP sau alte limbaje. Dar sunt atrasi de ideea de a fi designer web. Intrebare: Se poate acest lucru? Raspuns: Va garantez ca da! Dar, desigur, exista cateva conditii minimale.

Pe site-ul meu, respectiv pe https://www.789.ro veti gasi toate informatiile legate de aceasta problematica, iar mai jos va sugerez ca puteti fi cu adevarat un designer web de succes in urmatoarele conditii:

 sa nu fii handicapat, respectiv sa poti si sa vrei sa intelegi cum functioneaza un site, sa intuiesti ce inseamna un web designer;

 sa ai cunostinte de utilizare a unui computer;

 cunostinte generale despre fisiere, dimensiune, extensii, cu cat mai multe cu atat mai bine.

 sa poti scrie un text, sa stii sa-l salvezi si eventual sa-l formatezi;

 cunoasterea a cat mai multe lucruri despre imagini, despre tipurile de fisiere, dimensiune si convertirea lor dintr-un format in altul.

 o motivatie, adica sa stiti de ce vreti sa aveti un site, caci daca nu aveti nimic de spus atunci va veti plictisi, totul vi se va parea foarte complicat si greoi iar ideea de a fi un designer web vi se va parea o imposibilitate;

 AMBITIE!

Dupa cum vedeti, nu rezulta de niciunde ca ar trebui sa cunoasteti vreun limbaj de programare. Insa, daca stiti, daca vreti sa invatati macar cateva notiuni de HTML, veti fi foarte castigati. Da, probabil cel mai important element este ambitia.

Mai multe pe Cititi mai multe la adresa https://www.789.ro/carte-succes-web-design-seo/