Restaurant Voievodal – romanesc, medieval, gustos . In acelasi timp este si unul dintre cei mai seriosi parteneri de business, mai ales daca te gandesti cate anunturi poate posta un restaurant mare din nordul Bucurestiului pentru a-si mentine standardul inalt realizat de-a lungul timpului.

O afacere de familie nu este un lucru chiar usor de manageriat cand vorbim despre restaurante Bucuresti. Toti cei implicati au standarde inalte si stiu exact ce experienta isi doresc pentru clientii lor. Ei stiu exact cum trebuie sa munceasca angajatii lor. Si cat de corecti trebuie sa fie acestia sau ce conduita profesionala trebuie sa respecte.

Angajarile la Restaurant Voievodal

Angajarile intr-un restaurant de acest gen sunt un proces aproape continuu, intr-o piata nu foarte stabila si nu neaparat usoara. In domeniul restaurantelor angajarile sunt activitati complexe, ce necesita multa atentie la detaliu si foarte multa implicare din partea tuturor.

Realizarea unei echipe

Realizarea unei echipe, fie ea de bucatari sau de ospatari, necesita cautari asidue pentru cei mai buni reprezentanti ai sai. Imaginea Restaurantului Voievodal este una deosebita, ce necesita atentie constanta. Mai ales in conditiile in care vorbim despre un restaurant de top din Bucuresti, unde se mananca bine. Ce? Mancare traditional romaneasca, cu accente medievale, ca la curtile domnesti din secolul XVIII.

Localizare Restaurant Voievodal

Ca si localizare, Restaurantul Voievodal se afla pe vechiul domeniu al boerilor Vacaresti. Mai exact, in cartierul Baneasa, pe drumul spre/dinspre aeroport, vis-à-vis de fosta cladire Antena 1. Adresa este Șos București-Ploiești nr. 10, Sector 1, la parterul unui bloc, pe colt. Are o vedere foarte frumoasa spre lacul Herastrau, ce poate fi admirat de pe terasa restaurantului.

Ce gasiti la Restaurant Voievodal

Calatorul infometat, dar nu numai, poate gasi o surpriza de proportii la intrarea in acest restaurant.
Extrem de curat, de luminos si primitor, datorita oamenilor si realizarii ambientului veti fi surprins placut la orice pas.
Locația are aer de conac boieresc, amenajarea autentică, preparatele si mâncarea românescă bună. Modul lor de servire sunt toate gândite ca oaspeţii să se simtă asemeni domnitorilor și boierilor din vechime. Ei erau trataţi şi ospătaţi regeşte, erau găzduiți la curtea marelui ban Șerban Văcărescu. Alaturi de  soția sa, băneasa Ecaterina Văcărescu, erau nobili amfitrioni ai acestor locuri.
Daca v-am atras macar putin atentia, mergeti la Restaurant Voievodal, ei sunt acolo si va asteapta cu drag!

Pofta buna!

Va prezentam si un alt partener premium de-al nostru, Klus Design Romania