Cardoil Avantaj, brokerul de carburant si casa de expeditii, este un colaborator de care suntem foarte incantati. Noi beneficiem de reducerile obtinute prin carduri de combustibil si suntem foarte incantantati.   De aceea vrem sa va impartasim si voua cateva detalii despre ei.

Sunteti interesati sa cumparati benzina sau motorina la preturi mai mici decat cele de la pompa?Puteti contacta oricand aceasta companie pentru a intra in posesia unui card de reducere. Deoarece lucreaza cu cei mai mari furnizori de carburanti din tara, ai posibilitatea sa beneficiezi de acoperire in toata tara. Acest lucru se realizeaza printr-o retea de peste 1500 de benzinarii.

Cardoil Avantaj – servicii de transport

Firma de transport Cardoil Avantaj ofera servicii de transport prin departamentul Cardoil Expedition.Plus transport rutier de marfa intern si international, cu autocamioane ultra moderne, soferi experimentati si costuri optime. Asa ca daca sunteti sofer in cautare de serviciu in domeniul transporturilor de marfa, intern sau international, cu experienta si dorinta de munca, ii puteti contacta direct.  Si discuta despre o posibila colaborare si conditiile acesteia.

Echipa formata din trei mari departamente , vanzari, dispecerat si financiar este flexibila, dinamica si inovativa. Iar cu o deschiderea catre parteneriat si dezvoltare, Cardoil Avantaj reuseste sa realizeze multe. Si anume, sa  ofere in cel mai scurt timp partenerilor sai reale avantaje economice si strategice.

Beneficiile cardurilor de combustibil de la Cardoil Avantaj

Cardul de combustibil, este un instrument de administrare eficienta a consumului de combustibil. Atat pentru toata flota sau doar pentru masina personala (control mai mare asupra flotei si cheltuielilor).

Acest instrument de plata este dedicat atat companiilor cat si persoanelor fizice. Asta inseamna mai mult timp pentru tine! Plus ca cine nu e fan reduceri la combustibil?

Cardoil avantaj – Servicii de brokeraj combustibili prin carduri de reducere

Clientii primesc notificari prin SMS si email cu privire la tranzactiile efectuate. Data, ora, cod card, statia unde a fost facuta alimentarea ,numar inmatriculare. Litri alimentati, tip combustibil, pret unitar, valoare tranzactiei. In plus soldul disponibil la fiecare din furnizori si facturile emise. Wow!

Puteti sa alegeti unul sau mai multi furnizori si folosi acelasi cont. Toate operatiunile, indiferent de furnizorul ales, vor putea fi urmarite prin intermediul platformei de gestiune online -Gestcom.

Cardoil Avantaj propune reduceri la combustibil prin doua tipuri de carduri de combustibil. Acestea sunt cardul de debit si cardul de credit, in functie de stilul si nevoile fiecarui client.

Unii clienti apreciaza in mod deosebit facilitatea prin care compania lor beneficiaza de motorina la termen. De aceea o considera cea mai buna miscare tactica facuta pentru minimalizarea costurilor lor.

Pentru mai multe detalii, vizitati-le web site-ul, la www.cardoilavantaj.ro. Acolo veti putea descoperi mai multe avantaje ce va sunt puse la dispozitie de aceasta companie.

Va prezentam si un alt partener premium de-al nostru, Klus Design Romania