Tipuri de anunt

Anunturi-AZ.ro ofera5 feluri diferite de anunturi din care puteti alege atunci cand publicati sau prelungiti un anunt. Nu este posibil sa schimbati tipul anuntului atata timp cat acesta este live. Sunt disponibile urmatoarele tipuri de anunturi:

 1. Vanzare
 2. Licitatie
 3. Cumparare
 4. Schimb
 5. Inchiriere
 6. Oferta de munca
 7. Cerere de munca

Cum functioneaza licitatiile?

Pentru a participa la o licitatie trebuie ca in primul rand sa va creati un cont. De indata ce v-ati inregistrat contul, accesati orice licitatie, iar in meniul lateral veti observa o casuta de licitatii.

Sub valoarea pe care vrei sa o oferi vei vedea o valoare minima de plata. Cand s-a terminat licitatia, daca ai castigat-o, vei fi informat printr-o confirmare pe email.

O lista cu toate licitatiile la care ai participat va fi disponibila in profilul tau, la sectiunea Licitatii.

Cum sa-ti promovezi anuntul dorit?

Pentru a-ti promova anunturile, in primul rand trebuie sa te duci la Anunturile tale si sa selectezi ultima optiune din meniu Actiune. Se va deschide o lista cu toate optiunile de promovare disponibile pentru articolul selectat.

Lista optiunilor de promovare disponibile:

 1. Promovare la inceput de lista “Bump Up" (aceasta optiune iti da posibilitatea avansarii anuntului tau la inceput de lista, intre anunturile promovate. Poate fi folosita o singura data la un anunt)
 2. Anunt evidentiat (aceasta optiune va face anuntul tau sa iasa in evidenta printre celelalte anunturi)
 3. Anunt de top  (make your add in the first XX positions of listing as well as in it's regualr listing position)
 4. Anunt urgent (afiseaza pe anuntul tau o eticheta pe care scrie Urgent )

Toate optiunile de promovare, cu exceptia celor de tip Bump Up, pot avea disponibile pachete multiple.

Dupa ce ai ales tipul de promovare poti merge mai departe, la plata. Promotia ta va fi activa imediat ce plata a fost facuta. Optiunea de promovare va incepe din momentul in care a fost facuta plata, nu din momentul in care ai ales o modalitate de promovare.

De ce exista doua tipuri de localizare la adaugarea unui anunt ? Localizare * si Localizare exacta *?

La “Localizare *" ai optiunea sa selectezi un oras din lista. La Localizare exacta* poti sa treci locatia care doresti sa fie vizibila pe harta.
 Astfel persoanele care cauta dupa o zona mai exacta, vor putea sa gaseasca anuntul tau mai usor.

Cum pot sa contactez vanzatorul?

In order to retrieve phone number of the seller go to it's profile page or any of his ads and you will notice block with phone number.

If you wish to start messaging conversation with the seller first create an account. Once you have created your account navigate to any of his ads and you will notice button for sending message. List of you messages is available on your profile. There you have AJAX messaging system where you will be able to continue conversations.

Cum functioneaza sistemul de recenzii?

Exista doua tipuri de recenzii – cumparator si vanzator. Primul pas este sa te inregistrezi pe platforma noastra. Urmatorul este sa trimiti un mesaj vanzatorului. Indata ce vanzatorul iti raspunde la mesaj, ii vei putea acorda o recenzie, iar acesta la randul sau va putea iti va putea acorda o recenzie tie, ca si cumparator.

Cand utilizatorii it vor vizita profilul, vor putea sa vada evaluarea ta generala ca si cumparator sau vanzator.

Odata publicata o recenzie, aceasta nu mai poate fi modificata.

Ce sunt anunturile evidentiate?

Daca ai anunturi care ti-au atras atentia si pe care vrei sa le vizitezi mai tarziu sau la care vrei sa contactezi vanzatorul mai tarziu le poti marca ca “Favorit".  Anuntul va fi salvat in lista ta de anunturi favorite pe care o poti accesa din panoul de control al profilului tau.

Cum reclam un anunt?

Daca crezi ca articolul incalca vreo regula, ai posibilitatea sa faci o reclamatie chiar de pe pagina articolului apasand butonul “Reclamatie" si scrrind motivul reclamatie tale. Anuntul va ramane activ pana cand un admin va verifica reclamatia ta.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  Necesar

  Utilizam aceste cookie-uri, la formularele de contact, comentariile de pe website si recenziile utilizatorilor.

  Formulare de Contact, Comentarii, Recenzii

  Publicitate

  In continutul articolelor sau ofertelor, vom adauga reclamele partenerilor Anunturi-az.ro, sau Google AdSense.

  Publicitate parteneri, Google AdSense

  Analytics

  Utilizam aceste cookie-uri, pentru statisticile website-ului nostru.

  Google Analytics

  Altele