Termenii si Conditiile privind utilizarea site-ului anunturi-az.ro :

1. TERMENI LEGALI

Termenii si Conditiile au natura juridica contractuala, reprezentand acordul dintre operatorul site-ului www.anunturi-az.ro si utilizatorii serviciului de mica publicitate aferent. Utilizarea site-ului www.anunturi-az.ro si publicarea oricarui anunt pe acest site se supune Termenilor si Conditiilor. Accesarea, vizitarea site-ului in scopul inregistrarii unui cont de utilizator si publicarea anunturilor echivaleaza cu acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor, valabile la data accesarii. Site-ul www.anunturi-az.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile pentru utilizarea acestuia in orice moment si fara notificare prealabila. Termenii si Conditiile intra in vigoare la data publicarii pe site, respectiv 3 martie 2019.

2. DESPRE NOI

Site-ul www.anunturi-az.ro este o platforma de comunicare on-line cu continut generat si apartinand utilizatorilor, care pune la dispozitia acestora, contra cost sau gratuit, posibilitatea de a publica propriile anunturi de mica publicitate, grupate pe rubrici de interes. Anunturile vor fi postate de utilizatori direct pe site-ul www.anunturi-az.ro. Serviciile sunt oferite de Anunturi-AZ . Datele noastre de contact sunt: Telefon: 0721282129 Email: contact@anunturi-az.ro

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

3.1 Inregistrarea utilizatorilor si crearea contului de utilizator

Pentru orice anunt postat pe site este necesara asocierea cu un cont de utilizator. Pentru a fi functionale, toate conturile (adrese de email) de pe site-ul anunturi-az.ro vor trebui validate. Prin crearea contului pe site-ul www.anunturi-az.ro, utilizatorul accepta in totalitate si neconditionat Termenii si Conditiile.

3.2 Explicatii privind functionalitatile contului

• Functia “Adauga anunt” ofera utilizatorului posibilitatea de a adauga un anunt la oricare dintre categoriile din sumarul site-ului, completand campurile comune tuturor categoriilor (text anunt, detalii suplimentare, telefon, email, YouTube video URL si judet) si campurile specifice fiecarei categorii in parte.  Sunt permise anunturi gratuite cu valabilitate fiecare de 30 de zile pentru fiecare utilizator al site-ului.
• Functia “Modifica anunt” ofera utilizatorului posibilitatea de a modifica la un anunt ACTIV pe site, doar din cont, toate campurile. In cazul unui anunt INACTIV pot fi modificate toate campurile, mai putin rubrica si subrubrica.
• Functia “Prelungeste” ofera posibilitatea de a prelungi un anunt ACTIV pe site, prin adaugarea de zile suplimentare de aparitie.
• Functia “Activeaza” ofera posibilitatea de a activa un anunt INACTIV pe site, anunt ce nu a fost vreodata activ pe site.
• Functia “Reactiveaza” ofera posibilitatea de a reactiva un anunt INACTIV pe site, anunt ce a fost activ la un moment dat pe site.
• Functia “Sterge anunt” sisteaza aparitia unui anunt de pe site – aparitii ce nu pot fi recuperate ulterior si pentru care nu se ofera niciun fel de compensatii. Aceasta functie poate fi aplicata doar daca anuntul este ACTIV.

3.3 Conditii financiare/Plata anunturilor

Prin efectuarea platii, utilizatorul declara si garanteaza ca are dreptul de a dispune de sumele de bani platite si de instrumentele de plata utilizate.Utilizatorii pot plati unul dintre produsele existente in pagina “Cumpara” din cont, beneficiind de bonusurile disponibile sau pot plati individual anuntul in functie de valoarea de plata ce se afiseaza sau se calculeaza in formularul de adaugare anunt.

3.4 Reguli de redactare a anunturilor

3.4.1 Titlul anuntului

• Titlul anuntului nu poate incepe cu o cifra, exceptie facand denumirile de strazi/cartiere care contin cifre (ex: 13 Septembrie, 1 Mai, 1 Decembrie) si nu poate contine cuvinte/litere dublate sau exprimari nonsens (ex: “aduc aduc” “aaa” “aaduc” s.a.m.d.)
• In titlul anuntului nu vor fi utilizate urmatoarele caractere: ! = ? – % * / |
• La rubricile “Imobiliare vanzari” si “Imobiliare inchirieri” titlul anuntului trebuie sa fie un indicator al locatiei bunului imobiliar avut in vedere pentru o tranzactie (zona, cartier sau localitate – Ex.: Titan, Pantelimon, Obor etc.)
• La sectiunea de “Locuri de munca” titlul anuntului trebuie sa fie un indicator al postului oferit (Ex: vanzator, croitor, sofer, inginer etc.)
• Sunt permise maxim 50 de caractere pentru campul de titlu anunt

3.4.2 Textul anuntului

• sunt permise maxim 1.000 de caractere

3.4.3 Fotografii

• Dimensiunea recomandata pentru o fotografie este de 800×600 pixeli
• Formatele acceptate sunt *.jpg, *.tif, *.png
• Dimensiunea maxima a fisierului este de 5MB
• Fotografiile vor aparea doar in cadrul site-ului anunturi-az.ro

3.4.4 Materiale video

• Pentru a adauga video este suficient sa copiati link-ul de pe YouTube din browser
• Video-ul va aparea doar in cadrul site-ului anunturi-az.ro

3.5 Publicarea anunturilor

3.5.1 Anunturile privind prieteniile si casatoriile nu pot avea un continut cu tenta sexuala.Toate anunturile cu continut sexual, text sau poze, precum si anunturile cu continut erotic vor fi sterse, iar suma platita nu va fi restituita.Persoanele care publica anunturi la aceasta rubrica accepta implicit urmatoarele conditii:

• anuntul nu trebuie sa contina elemente sau referinte explicite sau intuitive la acte sexuale;
• anuntul nu trebuie sa contina poze nud sau seminud (nici macar blurate);
• anuntul nu trebuie sa contina poze in care se simuleaza un act sexual;
• anuntul nu trebuie sa prezinte un minor sau referiri de orice fel la un minor;
• anuntul nu poate fi postat de un minor, ci numai de o persoana peste 18 ani.

3.6.1.2 Pentru rubrica “Prestari servicii”, subrubrica “Masaj” se accepta doar anunturi prin care in mod explicit se face referire la servicii de masaj.

Anuntul privind servicii de masaj nu poate avea un continut cu tenta sexuala. Toate anunturile cu continut sexual, text sau poze, vor fi sterse, iar suma platita nu va fi restituita.Toate anunturile cu continut erotic, fara referire la servicii de masaj, vor fi sterse, iar suma platita nu va fi restituita.Persoanele care publica anunturi la aceasta subrubrica accepta implicit urmatoarele conditii:

• anuntul nu trebuie sa contina elemente sau referinte explicite sau intuitive la acte sexuale;
• anuntul nu trebuie sa contina poze in care sunt expuse zonele genitale (nici macar blurate);
• anuntul nu trebuie sa contina poze in care se simuleaza un act sexual;
• anuntul nu trebuie sa prezinte un minor sau referiri de orice fel la un minor;
• anuntul nu poate fi postat de un minor, ci numai de o persoana peste 18 ani.

3.6.1.3 Rubrica “Locuri de munca”, subrubrica “Joburi videochat, masaj, adult”

Acest tip de anunturi nu este acceptat la subrubricile “Oferte full time” si “Oferte part time”. Anunturile care contin in text (titlu, descriere, email sau site) urmatoarele formulari (si nu numai) vor face parte din subrubrica “Joburi videochat, masaj, adult”: videochat, chat, actrite filme adult, fete salon masaj erotic, maseuze salon masaj erotic etc. In cazul in care postul oferit este pentru un “salon” va rugam sa specificati ce fel de salon este: salon infrumusetare, salon masaj relaxare, salon masaj erotic etc. Daca in anunt va fi folosit doar cuvantul “salon” sau “salon masaj” anuntul va fi categorisit la “Joburi videochat, masaj, adult”. Daca anuntul contine mai multe posturi oferite printre care si unul care se incadreaza subrubricii “Joburi videochat, masaj, adult”, anuntul va fi transferat la subrubrica anterior numita. Adaugati anunturi diferite la subrubricile corespunzatoare, in functie de posturile oferite.In cazul in care in cadrul anuntului apar urmatoarele cuvinte: fete, tinere, adolescente, absolvente, doamne, personal feminin, cupluri, baieti, barbati, fara a se mentiona postul oferit sau activitatea care urmeaza sa fie prestata de cel care va ocupa postul, anuntul va fi transferat la subrubrica “Joburi videochat, masaj, adult”.
• Anunturile de la sectiunea de “Locuri de munca” in continutul carora se fac referiri sub orice forma la aspectul fizic (fie al celui care ofera jobul, fie al celui care ar trebui sa aplice pentru acel job) se muta la subrubrica “LOCURI DE MUNCA – Joburi videochat, masaj, adult”. In ceea ce priveste latura fizica va fi acceptata doar exprimarea: aspect fizic placut. Exemple de cuvinte sau expresii in baza carora anuntul va fi mutat: sexy, cu picioare lungi, plinuta, slabuta, atragatoare, sani mari, barbat atragator caut asistenta, domn sarmant caut secretara frumoasa etc.
• Anunturile de la sectiunea de “Locuri de munca” in continutul carora apar caracterizari ce nu au legatura cu latura profesionala (fie al celui care ofera jobul, fie al celui care ar trebui sa aplice pentru acel job) se vor muta la subrubrica “LOCURI DE MUNCA – Joburi videochat, masaj, adult”. Exemple de cuvinte relevante in acest sens: discret/a, dezinhibat/a, open minded, fara prejudecati, fara obligatii, fara inhibitii etc.

3.6.2 Interdictii

In activitatea de postare a anunturilor, utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele interdictii:

• sa nu adauge anunturi la o rubrica/subrubrica necorespunzatoare. Constatarea existentei unor anunturi postate necorespunzator, da dreptul proprietarului site-ulu  fie sa procedeze la mutarea anuntului respectiv la rubrica/subrurica corespunzatoare, fie sa stearga anuntul in cauza;
• sa nu posteze anunturi cu caracter discriminatoriu in functie de rasa, etnie, religie, sex, varsta sau opinie;
• sa nu posteze anunturi referitoare la activitati ilegale si/sau la oferte de servicii sexuale;
• sa nu posteze anunturi care contin injuraturi, cuvinte obscene, fotografii si/sau materiale video cu continut pornografic sau obscen;
• sa nu posteze anunturi cu continut erotic (text sau fotografii), exceptie subrubrica “Masaj”;
• sa nu posteze materiale scrise, fotografii si/sau materiale video care ar putea incalca drepturile unor terte parti ocrotite de lege, incluzand, dar nelimitat la drepturi de proprietate intelectuala, drepturi conferite de marca, drepturi de autor si/sau conexe etc., dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine.
• sa nu posteze materiale defaimatoare la adresa unor terte parti;
• sa nu posteze anunturi referitoare la activitati politice, vanzari de organe, vanzari de arme, activitati de magie, ghicit, decese, donatii si anunturi umanitare;
• sa nu posteze anunturi care fac publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al site-ului anunturi-az.ro;
• sa nu posteze anunturi care contin reclama sau date de contact reprezentate printr-un numar de telefon scurt cu suprataxa, sau anunturi care sa faca referire la servicii via webcam fara a mentiona in clar tarifele practicate;
• sa nu posteze anunturi care contin date de contact incorecte sau care nu apartin utilizatorului – numar de telefon, adresa de email sau website;
• sa nu posteze anunturi ce contin in formularea lor exprimari precum urmatoarele: “ofer sprijin financiar” sau “ajutor financiar” sau “sponsorizez” sau “platesc vacanta” si in general orice fel de exprimari din care reiese ca se ofera anumite beneficii pentru servicii sau elemente de natura intima sau personala.

4. CONTINUT

Toate anunturile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, materialele video sau alte materiale, denumite Continut si postate pe site sau cu link-uri din site, apartin utilizatorului care le-a postat, care poarta intreaga raspundere pentru Continutul postat. Mai mult, site-ul si Continutul disponibil prin intermediul site-ului pot contine link-uri catre alte site-uri independente si/sau care nu se afla in controlul Societatii. Postarea Continutului se va face pe riscul propriu al utilizatorului. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru orice Continut postat pe site si pentru efectele acestuia.Pentru Continutul insemnand texte, fotografii, imagini, grafice, materiale audio si video, logo-uri, link-uri, URL-uri etc., utilizatorii poarta raspunderea deplina si exclusiva pentru postare. Postarea de catre utilizator nu implica aprobarea sau acceptarea de catre anunturi-az.ro, care nu intervine in Continut si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru folosirea serviciului si postarea anuntului, astfel incat, singurul raspunzator pentru Continut va fi utilizatorul. Anunturia-z.ro nu raspunde pentru aducerea la cunostinta publicului a datelor cuprinse in Continutul postat, fiind inteles ca acesta este demersul si decizia utilizatorului care posteaza. Anunturia-z.ro nu raspunde de realitatea, exactitatea sau autenticitatea Continutului si nu va fi responsabil pentru nicio dauna sau prejudiciu intervenite ca urmare a utilizarii Continutului postat sau in orice modalitate, disponibil prin intermediul site-ului. Anunturia-z.ro nu ofera nicio garantie cu privire la utilizarea Continutului obtinut prin intermediul site-ului. Anunturia-z.ro nu raspunde pentru, dar fara a se limita la acestea, posibila incalcare a ordinii publice, moralitatii si/sau in alt mod la realitatea anunturilor postate de utilizatori, respectarea drepturilor de proprietate intelectuala si/sau industriala, respectarea vietii private si/sau orice alt aspect al acesteia precum si la orice drept ocrotit de lege. Utilizatorii accepta faptul ca este interzisa introducerea datelor cu caracter personal ale unor terte parti, fara aprobarea acestora, precum si postarea de fotografii/imagini ale tertilor.

5. GARANTIILE UTILIZATORULUI

Avand in vedere faptul ca utilizatorul posteaza in mod direct si nemijlocit anunturi si materiale foto/video pe site-ul www.anunturi-az.ro, utilizatorul declara si garanteaza ca:

• accepta Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.anunturi-az.ro;
• datele furnizate in cadrul procesului de creare a contului sunt reale si ii apartin;
• a implinit varsta de 18 ani;
• este autorul Continutului postat sau are/detine dreptul sa-l posteze;
• nu incalca drepturi de confidentialitate, de publicitate, drepturi contractuale sau orice alte drepturi sau interese ocrotite de lege;
• are sau detine drepturile de a posta fotografiile/materialele video, care insotesc anunturile, incluzand drepturi de autor si drepturi conexe dreptului de autor, drepturi conferite de marca etc.;
• anunturile si materialele publicate de catre utilizator, cat si activitatea de publicare a acestora respecta prevederile legale in vigoare, nu contravin ordinii sociale si bunelor moravuri, nu afecteaza drepturile si interesele ocrotite de lege ale unor terte parti;
• va fi integral raspunzator pentru toate consecintele de natura civila, patrimoniala, administrativa, contraventionala si/sau penala decurgand din postarea unui Continut necorespunzator sau din incalcarea Termenilor si Conditiilor.

6. DESPAGUBIRI

In cazul in care nerespectarea obligatiilor si/sau garantiilor asumate de utilizator produce direct sau indirect un prejudiciu de orice natura societatii Anuntul Telefonic, afiliatilor, colaboratorilor, angajatilor sai precum si tertilor, utilizatorul va despagubi persoana prejudiciata pana la acoperirea integrala a pagubei produse.

7. DREPTURILE SOCIETATII

7.1 Anuntul Telefonic isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge, in tot sau in parte anuntul si/sau materialele care il insotesc si/sau de a suspenda sau sterge contul utilizatorului, in cazul incalcarii de catre utilizator a prevederilor cuprinse in prezentele Termeni si Conditii, fara obligatia de a restitui sumele deja platite de utilizatorul respectiv.

7.2 Anuntul Telefonic isi rezerva dreptul de a nu permite/limita accesul la serviciile oferite, in cazul in care utilizatorul furnizeaza informatii false, incomplete sau isi asuma identitatea altei persoane si acest lucru este descoperit.

7.3 Toate drepturile asupra site-ului www.anunturi-az.ro, incluzand drepturi conferite de marca, drepturi de autor asupra programelor de calculator etc., apartin Anunturi-AZ . Incalcarea acestor drepturi atrage raspunderea utilizatorului, in conditiile legii.

7.4 Preluarea/copierea anunturilor de catre alte site-uri sau publicatii este interzisa, cu exceptia cazului in care Anunturi-AZ si-a manifestat in mod expres acordul prealabil in acest sens.

8. LIMITAREA RASPUNDERII

Continutul site-ului www.anunturi-az.ro si serviciul de publicitate sunt oferite ca atare. Anunturi-AZ nu ofera garantii cu privire la adecvarea site-ului sau serviciilor la un scop determinat si nici cu privire la functionarea neintrerupta, fara erori si continuitatea acestora. Anunturi-AZ nu isi asuma nicio raspundere cu privire la Continutul anunturilor postate si/sau corectitudinea informatiilor continute in acestea, raspunderea apartinand exclusiv utilizatorului care posteaza anuntul. Anunturi-AZ nu isi asuma raspunderea cu privire la tranzactiile incheiate ca urmare a acceptarii ofertelor de bunuri si servicii continute in anunturile postate de utilizatori. Raspunderea societatii Anunturi-AZ poate fi angajata exclusiv catre utilizatorii platitori si este limitata la suma platita de utilizatori, fiind exclusa raspunderea pentru profitul neincasat sau daunele incidentale.

9. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate de utilizatori cu ocazia accesarii site-ului sunt prelucrate de Anunturi-AZ, scopul colectarii datelor fiind: furnizarea de bunuri si servicii; gestiunea economico-financiara si administrativa; statistica; reclama, maketing si publicitate; servicii de internet.Utilizatorul isi manifesta expres acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate in scopurile mentionate mai sus. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata; reprezentanti legali ai persoanei vizate; alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele operatorului, cu exceptia imputernicitului; autoritatea judecatoreasca; politie; agentii de colectare a debitelor/recuperare a creantelor. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si are dreptul sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se va adresa operatorului cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str Muzeul Zambaccian 22B, sector 1, Bucuresti. Anunturi-AZ se conformeaza obligatiilor prevazute de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, asigurand masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal, garantand ca datele cu caracter personal pot fi accesate numai de persoane autorizate si numai in scopurile autorizate de lege.

10. RAPORTAREA ABUZURILOR / INCALCARILOR
10.1 In cazul in care anunturile, fotografiile sau materialele postate pe site incalca prevederile Termenilor si Conditiilor sau drepturi si interese ocrotite de lege, utilizatorii vor notifica Societatea folosind adresa de email contact@anunturi-az.ro

Cu titlu de exemplu, incalcarea Termenilor si Conditiilor se poate referi la materiale ofensatoare, defaimatoare, discriminatorii, la anunturi, fotografii sau materiale video cu tenta sexuala sau la fotografii sau materiale video protejate de drepturi de autor.

10.2 Utilizatorii vor notifica de indata accesarea conturilor proprii de catre persoane neautorizate.

Anunturi-AZ nu isi asuma nicio raspundere pentru folosirea conturilor de catre alte persoane decat utilizatorul titular al contului.

11. RECLAMATII – PROCEDURA DE SOLUTIONARE

11.1 Reclamatiile din partea utilizatorilor privitoare la anunturile publicate se pot face doar in perioada de publicare a anuntului (anuntul sa fie activ pe site) si doar via email, la adresa contact@anunturi-az.ro
11.2 Reclamatiile pentru anunturile expirate nu vor fi luate in considerare si nici cele transmise la alta adresa de email.

12. LEGEA APLICABILA

Termenii si Conditiile se supun legii romane. Orice litigiu va fi supus spre solutionare instantelor competente material din Bucuresti.

Anunturi-AZ