Informatii, dar macar sa fie interesante. In tumultul realitatii noastre, cautam non stop ceva nou. O stire wow, curiozitati, fapte iesite din comun. Am descoperit si noi, prin partenerul nostru Bluefox.ro, o mica oaza de cunoastere, insa in cea mai mare parte cu conotatii pozitive.

Cum ar fi unde gasesti anunturi gratuite. 🙂 Aproape imposibil de crezut, insa acestia chiar cauta sa inveseleasca sau macar sa insenineze putin cititorul si prin altceva.

Cu noutati sau idei de viata din domenii cat mai variate, veti gasi aici de toate pentru toti. Esti interesat de sanatate? Poti citi o stire despre fructe anti-cancerigene sau despre cum sa-ti ajuti metabolismul. Stiai ca poti fi despagubit daca compania aeriana ti-a pierdut bagajele? Sau ca englezii nu sufera chiar groaznic dupa Brexit?

Lume de carton  si  vedete de plastic? Informatii inutile…

Din pacate, in jurul nostru se invart informatii cu din ce mai multe exemplare negative. Televiziunea indobitoceste oamenii cu tot felul de show-uri penibile, iar cei saraci cu duhul voteaza pentru un pix.

Creierul nu mai e ajutat sa gandeasca singur, cei cu bani multi si scoala putina devin exemple pentru tineret, si noi suntem mereu mirati. Cand ai mai citit o carte? Nu am timp este raspunsul unora. Adevarul este ca nu exista o educatie prea apasata in acest domeniu, si nici tehnologia galopanta nu ne ajuta foarte tare.

CE putem face atunci?

Putem sa ne ‘’mobilam’’ putin creierul citind de pe internet, pentru ca ne este mult mai accesibil. Informatii de toate felurile, de pe site-uri specializate sau toate dintr-un loc. Si devenim ‘’multilaleral dezvoltati’’, asa cum isi dorea Ceausescu. 😊 Site-ul celor de la BlueFox incearca sa va aduca la cunostinta fapte cat mai interesante si variate, uneori in detrimentul interesului general, care este axat pe negativism.

Sau pe vedetism de cea mai joasa speta

Nu ii pasioneaza foarte tare latura negativa a vietii, pentru ca isi doresc cat mai multe lucruri si stiri pozitive pentru oameni. Iar acest lucru se poate face doar pornind tot de la informatii pozitive.

Daca v-am starnit putin interesul, va asteptam sa ii cititi si sa ii vizitati. Cu siguranta veti avea o stare mai buna dupa aceea.

Lectura placuta!