Produse stomatologice colorate Colours sunt aduse in Romania de un alt client premium cu care ne mandrim. Acesta este Med Al Trading, de al carui nume ne leaga mai multe colaborari si experiente placute. Masca medicala, manusi chirurgicale, manusi nitril sau manusi latex sunt doar o parte din produsele pe care Med-AL Trading le comercializeaza.

Prin Colours, produse stomatologice colorate pentru cabinete stomatologice  si nu numai aceasta companie a revolutionat piata consumabilelor stomatologice colorate.

De ce produse stomatologice Colours?

Pentru ca ofera cea mai buna calitate germana de piata noastra in acest moment si cele mai spectaculoase culori, ce pot insenina cel mai posomorat cabinet si cel mai trist pacient.

Calitatea germana este oferita prin intremediul produselor importate direct de la compania AmPri din Germania. Acestia sunt lideri pe piata germana a consumabilelor de cea mai buna calitate, iar Med Al Trading este unicul importator in Romania.

Ce puteti gasi in lista de produse stomatologice de la Colours?

Manusi nitril si manusi latex, masti medicale colorate (simple sau cu model fancy), bavete simple sau cu legaturi cu diverse dimensiuni.De asemenea, periute de dinti de unica folosinta colorate, pahare de unica folosinta colorate (in culori fenomenale!):

  • aspiratoare saliva si tuburi aspiratie chirurgicale colorate
  • recipiente mixare colorate
  • filtre tavita colorate
  • cutii aparate dentare colorate (wow).

Pe langa aceste produse, puteti gasi si alte produse, consumabile care v-ar putea atrage atentia.

O alta noutate o reprezinta setul de examinare pentru copii, Happy Kids Set, potrivit pentru 50 de examinari. Acesta contine : 50 de insigne cu ursuleti, 100 de masti medicale cu ursuleti ( una pentru asistent/a si una pentru medic), 50 de bavete pentru copii si 50 de pahare de baut pentru copii, cu ursuleti. Ursuletii din design apar atat in culoarea roz, pentru fetite, cat si in bleu, pentru baietei.

Ce culori puteti gasi la produsele Colours?

Unele produse stomatologice au o gama de culori mai restransa. Altele au o gama mai vasta, in functie de cerintele de piata ale clientilor. Cu siguranta puteti gasi produse in aceeasi gama de culoare, sau va puteti creea propria combinatie de culori, in functie de culorile care va inspira.

Bucuria pe care o ofera aceste culori intr-un cabinet stomatologic poate fi mereu alta. Puteti schimba mereu culorile consumabilelelor stomatologice si da un aer fresh in acelasi timp cabinetului.

Elementul surpriza nu este un element de neglijat, acesta lasand o impresie placuta atat pacientului, cat si celor care lucreaza zilnic intr-un cabinet stomatologic. Mai ales daca simt nevoia unei schimbari in peisaj. Si acest lucru nu se poate realiza usor prin schimbarea mobilierului sau a peretilor ( cel putin nu asa de des cum se doreste). Aceste produse stomatologice colorate vin ca o alternativa perfecta la momentul potrivit.

Denumiri de culori

Iata cateva denumiri de culori din lista lor: hot chili, grenadine, blueberry, berry, strawberry, grape, apple, prune, tutti frutti….

Bucurati-va de cumparaturi cat mai colorate pentru o experienta cat mai pozitiva cu consumabile stomatologice Colours!

P.S Unele produse stomatologice pot fi folosite cu foarte mare succes si impact asupra clientilor si in saloane de frumusete, saloane de tatuaj, saloane de masaj, samd

Va prezentam si un alt partener premium de-al nostru, Klus Design Romania