Promovare online pentru site-uri la Anunturi A-Z este un serviciu nou. Acest lucru este datorat faptului ca noi suntem mai mult decat un site de anunturi gratuite. Ne dorim sa evoluam intr-o lume in continua miscare, nevoile companiilor devenind din ce in ce mai complexe.

Datorita acestui fapt, am dezvoltat si servicii de promovare online a site-urilor atat in tara, cat si in strainatate. Cel mai bun exemplu aici este compania B&W Printing Services din Los Angeles, prieteni si parteneri. EI si-au dorit sa se promoveze mai ales prin expresiile: printing services, flyers, printing si business cards. Adica servicii de tipar, flyere, tiparire si carti de vizita. Aceastea devin cuvintele dupa care oamenii ii pot gasi mai repede.

Iti doresti rezultate durabile prin promovare online?

Pentru acest lucru folosim metode de promovare a site-ului tau, al caror efect dureaza mai mult. Asta inseamna ca site-ul tau trebuie sa fie construit intr-un anumit fel si sa fie optimizat special. Mai exact, intr-un mod anume, pentru a putea fi folosit la maxim.
Promovare online inseamna mult mai mult decat cee ace isi imagineaza cei mai multi oameni.

Promovare online sau promovare clasica?

Promovare online este un termen ce are cateva avantaje semnificative fata de promovarea outdoor, prin radio sau TV. Din ce in ce mai utilizat de oamenii de marketing, este o promovare axata pe rezultate, ceea ce face ca domeniul online sa castige teren in fata metodelor de promovare clasice.

Cateva metode de promovare online

Promovarea prin intermediul retelelor de socializare, e-mail marketing, campanii Google Adwords sau blogurile reprezinta doar cateva dintre metodele la care trebuie sa apeleze o companie interesata de promovare online. Acestea pot fi cuantificabile si se realizeaza cu diferite obiective (cresterea notorietatii, cresterea vanzarilor s.a.m.d)
Metodele de promovare online prezentate sunt doar cateva dintre metodele la care puteti apela pentru a va atinge scopurile. Ca de ex.: cresterea vanzarilor, a brand-ului, a numarului de utilizatori etc.

Ce inseamna E-mail marketing?

E-mail marketing este o metoda de promovare online, utilizata in functie de obiectivele campaniei, targetandu-se grupul catre care va fi trimis e-mail-ul. Astfel, vei realiza o baza de date cu potentiali clienti, cu care vei putea comunica mai apoi prin newsletter.

SEOOptimizarea SEO

Prin acest serviciu de promovare online, iti putem creste numarul de vizitatori care cauta pe motoarele de cautare (in principal Google) servicii sau produse similar celor ale tale. Acest lucru se traduce printr-un loc fruntas in cautarile celor interesati.

Content marketing

Content marketingul este o metoda de promovare online, ce combina scrierea de articole, ghiduri si alte materiale informative de calitate. Prin aceasta metoda intri in vizorul potentialilor tai clienti pe termen lung, pana in momentul in care vor avea nevoie de tine.

Social media marketing

Reprezinta modaliatatea de promovare ce te ajuta sa construiesti o comunitate in jurul marcii tale, care apoi sa devina formatoare de opinie si ambasadoare a serviciilor sau produselor tale.
Prezenta ta in mediul online poate conta extrem de mult in luarea unei hotarari de catre un client.

Metodele de promovare online expuse sunt doar cateva dintre metodele la care puteti apela pentru a va atinge scopurile (cresterea vanzarilor, a imaginii, a numarului de utilizatori etc.)
Asadar, cand incepi sa investesti bugete in partea de promovare online, ar trebui sa ai deja o strategie bine pusa la punct. In al doilea rand, trebuie sa realizezi aceasta promovare prin intermediul mai multor canale. In al treilea rand, trebuie sa gandesti intotdeauna pe termen cel putin mediu, daca nu lung. Un sfat bun este este sa apelezi la un specialist /companie specializata in SEO care sa ofere aceste servicii.

Pana atunci, va uram succes si tineti minte: “Succesul este al celor care muncesc si investesc in afacerile lor!”