Klus Design Romania – lumina led contemporana. Pentru ca am avut onoarea sa ii cunoastem, putem spune ca ii cunoastem. Atunci cand vorbim despre Klus Design Romania, ne gandim  la iluminare led contemporana. Si la iluminat profesional cu benzi led de cea mai buna calitate, realizat datorita oamenilor pasionati de noutate, armonie si eficienta.

De curand pe piata din Romania, Klus Design Romania beneficiaza de ajutorul, logistica si experienta firmei mame din Polonia.
Unul dintre clientii Klus Design Romania este Cardoil Avantaj. Cardoil utilizeaza si se bucura de tehnologia LED unica oferita de Klus atat in birourile sale cat si in spatiile comerciale pe care le detine.

Cateva  cuvinte despre Klus Design Romania

Datand din anii ’70, compania poloneza a evoluat incet si sigur catre cele mai noi tehnici de iluminat. Participand la cele mai importante targuri internationale de profil, a putut sa fie la zi cu tot ce este avangardist. Prezentant inovatii, au reusit in ultimii ani sa aibe colaboratori si reprezentanti in intreaga lume, in peste 30 de tari.

America, Australia, Asia si Europa beneficiaza de expertiza si experienta vasta din domeniul iluminarii led prin sisteme led complexe. Acestea realizeaza cele mai deosebite si inovatoare corpuri de iluminat. Ele sunt alcatuite din Profile led de diverse culori si materiale, benzi led de diferite intensitati si culori. Plus accesorii multiple pentru cele mai ingenioase combinatii si aplicabilitati.

Klus Design Romania – utilizari led

Cand vorbim corpuri de iluminat, mai nou despre utilizari led nu mai avem atat de multe restrictii ca acum cativa ani. Dezvoltarea tehnicii led pe plan mondial a ajuns acolo unde nu ne-am fi imaginat niciodata ca ar putea ajunge.

Ledurile pot fi folosite atat pentru iluminat profesional, business, cat si pentru cel casnic. Intalnim lumini led peste tot, in spitale, scoli, cantine, birouri. In cladiri imense, fatade sau spatii comerciale ample, expozitii, reclama, garaje, parcari, gradini. Iluminatul de nisa nu este o provocare pentru Klus Design romania, ci o realitate. Realizarea tine doar de imaginatia celor implicati.

Piata din Romania

Piata din Romania este o piata in continua dezvoltare, cu posibilitati extraordinare de extindere in cat mai multe domenii. Klus Design Romania a angajat si angajeaza cei mai priceputi si pasionati profesionisti din domeniu. Asa poate satisface dorintele din ce in ce mai complexe ale clientilor lor.

Cei interesati de anunturile Klus Design Romania, vor putea sa ia legatura cu ei si vor cunoaste o echipa implicata. Se implica activ in proiectele clientilor lor, pentru a le oferi acestora o experienta de cea mai inalta calitate.

Va prezentam si un alt partener premium de-al nostru, si anume Restaurant Voievodal.